Wellness-részleg

Wellness részlegünkben két finn szaunával, egy gőzkabinnal, egy só szaunával, jacuzzival és merülő medencével várjuk pihenni vágyó kedves vendégeinket. Illetve hétvégente,a  szauna programok alkalmával lehetőség nyílik a 30 fős szauna-ház használatára is.

A szaunázás köztudottan számos jótékony hatással bír: erősíti az immunrendszert, méregtelenít, stressz-mentesít, javítja a vérkeringést, és hatékonyan segíti elő a bőr regenerációját is.

 

 

 thumb_HAP_7313Az egyre népszerűbb sószaunába sótéglákat építenek be, így a meleg miatt képződő vízgőznek köszönhetően együtt élvezhetjük a szauna és a só jótékony hatásait. A só tisztítja a tüdőt, orvosolhatóak vele az asztmás megbetegedések, pozitívan befolyásolja az anyagcserét, és elősegíti sejtjeink regenerálódását. Ha itt relaxál, a hátulról megvilágított sótéglák színvilága miatt is egyedülálló élményben lehet része.

A gőzkabin használata nem csak különböző betegségek (hörghurut, köhögés, reuma) vagy a fájó ízületek kezelthumb_HAP_7333ésében nyújt segítséget, de hozzájárul a bőr tisztulásához és az izomfájdalmak javulásához is. A gőzkabinban alacsonyabb a hőmérséklet, mint a szaunában, de ezt a különbséget a magas páratartalom kompenzálja, így hasonlóan jó élettani hatásokat biztosít.

     
     
 Jakuzzi  Ø 4 m   1,2 m  35 – 37 °C
 Gőzkabin   2,2 x 3 m    –  45 – 50 °C
 Szauna 1.   2,2 x 3 m    –  80 – 100 °C
 Szauna 2.
  2,2 x 3 m    –  100 – 110 °C

 

Top