Csoportos tanfolyamok

A 2023-2024-es tanév úszásoktatására még lehet jelentkezni!

Minden esetben kötelező a jelentkezési lap leadása, akkor is, ha a gyermek korábban is részt vett az oktatáson. A csoportokba való bejutás érkezési sorrendben történik. A felvételről minden szülőt telefonon értesítünk. Amennyiben a megjelölt turnus kezdetéig nem kapnak telefonos értesítést, gyermekük várólistára került, mellyel kapcsolatban e-mailben vagy telefonon érdeklődhetnek.

 A gyerekeket koruknak és tudásszintjüknek megfelelően osztjuk be hat különböző csoportunk egyikébe. Jelentkezés 4 éves kortól lehetséges.

Amelyik gyermek még nem vett részt úszásoktatáson, automatikusan a kisteknős csoportba kerül, aki pedig már rendelkezik bizonyos tudással, minden esetben szintfelmérőn kell, hogy részt vegyen.

Szíveskedjenek úszófelszerelést magukkal hozni, és az információs pultnál bejelentkezni.

A heti két alkalomra járó gyermekek minden negyedik héten, a heti egy alkalmon résztvevők minden nyolcadik héten szintmérő vizsgát tesznek, melynek teljesítése esetén egy szinttel feljebb kerülhetnek, és oklevelet kapnak. Amennyiben a vizsga nem sikerül, a gyermek tovább folytathatja a tanulást addigi csoportjában a következő vizsgáig. A szülők számára kizárólag a vizsgákon biztosítunk lehetőséget a belépésre, amit kísérő jegy megváltásával tehetnek meg.

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide. A kitöltött jelentkezési lapokat az oktatas@btg.hu címre ide kattintva küldhetik.

A csoportokról bővebben

Kisteknős csoport: Ebben a csoportban a vízhez szoktatás és a víz megszerettetése az elsődleges cél. A kisteknősök a tanmedencében tanulják meg az úszás alapjait.

Vízicsikó csoport: A vízicsikók számára a legfontosabb a komfortérzet kialakítása a tanmedencében. A gyermekek megismerkednek a vízbe ugrással, a siklással és – játékos feladatok segítségével – a rövid merüléssel is.

Bohóchal csoport: A bohóchalakat oktatóink elkezdik átszoktatni az úszómedencébe. A gyermekek elsajátítják a hátúszást, és megismerkednek a mellúszó lábtempóval.

Aranyhal csoport: Ebben a csoportban a gyermekek már az úszómedencében tanulnak. Az aranyhalak elsajátítják a gyors- és hátúszást, valamint elkezdik az ismerkedést a fejesugrással és a mellúszás kartempójával is.

Delfin csoport: A delfinek már magabiztosan használják három úszásnemben (gyors-, hát- és mellúszás)az úszómedencét, elsajátítják a fejesugrást, illetve megismerkednek a bukófordulóval és a pillangóúszással.

Cápa csoport: A cápa csoportba kerülő gyermekek mind a négy úszásnemet ismerik, rajtfejessel és bukófordulóval képesek leúszni nyolc hosszt az úszómedencében.

Pótlás

Amennyiben valamilyen okból a gyermek nem tud megjelenni az oktatáson, a következő napokon tudja pótolni kimaradt alkalmait:

Tervezett időpontok: a jelentkezési lapon megtalálható.

A pótlásokon csak a bérletek felmutatásával lehet részt venni.
 

Árak

8 alkalmas (hétfő-szerda, kedd-csütörtök)  21.200,-
4 alkalmas (péntek vagy szombat)  11.700,-

 

Top