Baba-mama úszás

A babaúszás már  9 hónappal a születés előtt, a magzatvízben elkezdődik. A foglalkozás ezt az időszakot idézi fel a babákban, ezért rendkívül biztonságban érzik magukat a vízben. A szinte súlytalan állapotban könnyen fejlődik az egyensúlyérzék is. Tapasztalat, hogy a  babaúszásra járó babák szervezete jobban ellenáll a gyakori gyermekbetegségekkel szemben, és a bizonyos életkorokhoz kötött mozgásokat hamarabb, biztosabban sajátítják el.

Időpontok 2023. szeptember 12-től:

KEDD                9:00-11:00  Oktató: Judit
CSÜTÖRTÖK   9:00-11:00  Oktató: Judit
SZOMBAT        9:00-11:00   Oktató: Judit

 

 

A foglalkozásra regisztrálni kizárólag az SBA Babaúszás Budaörs zárt facebook csoportban tudtok, mely oldal  erre a linkre kattintva érhető el:
Itt minden fontos információt megtaláltok!
Olvassátok végig kérlek a rögzített bejegyzéseket!
Ami az 1. alkalomra feltétlen szükséges:
 – orvosi igazolás (mely tartalmazza, hogy 4 hónapos korig minden kötelező oltását megkapta a pici)
– eldobható úszópelus ( 2. alkalomtól mosható úszónadrág, mely az oktatónál elérhető.)

Kedves Szülők!
Sokan ugyan már ismertek a foglalkozásokról, de azért engedjétek meg, hogy most kicsit részletesebben is bemutatkozzam nektek…
Gyermekkorom óta vízben érzem otthon magam, 6 évig versenyszerűen úsztam is a helyi egyesületben Nagykanizsán, a szülővárosomban. Az érettségit követően Pécsre költöztem, majd itt diplomáztam gyógytornászként. Pár évvel később már budapesti lakosként, kismamaként az interneten keresgélve találtam rá a Stoller Babaúszó Akadémia oldalára. Gyermekkori úszó multamból és hivatásomból adódóan is úgy éreztem, hogy ezt a közös mozgásformát kell, hogy válasszam magunknak, mint minőségi időtöltést. Mivel én imádom a vizet, azt reméltem, hogy kisfiammal is hamar sikerül megszerettetnem ezt a számomra otthonos közeget. Sajnos Zalán koraszülött lett, így a tervezettnél picit később kezdtük ugyan a babaúszást (6 hónaposan), de szerencsére hamar beleszerettünk mindketten. 3,5 éves koráig jártunk úszni SBA helyszinekre, majd az itt megszerzett vizbiztonsággal és tudással magabiztosan mentünk tovább az ovis majd az iskolai úszás felé. Ezen időszak alatt már megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy én is elvégzem az oktatói képzést, hogy SBA-s szülőből, SBA-s oktatóvá vállhassak. Szerettem volna, hogy a gyakorlatok mögé is lássak. Ne csak végezzem a gyakorlatokat (ahogy korábban szülőként tettem) hanem értsem és tudjam, hogy mit miért csinálok a babákkal, hogy épülnek egymásra az adott feladatok, mit mivel fejleszthetünk és hogyan jutunk el oda, hogy egy 3-6 hónapos baba 2 eves korára, fejest ugrik a medencébe, merülőjátékokat hoz fel a medence aljáról, és teszi ezt olyan magabiztossággal és könnyedén ami egy 6 évesnek is javára válna. Ezen tudás birtokában várlak benneteket szerettel az SBA helyszínein, hogy veletek szülőkkel, együtt tanuljuk meg a kis picikkel az alapokat, hogy fokozatosan haladva, teljes vízbiztonságot és vízszeretetet alakíthassunk ki a cseperedőkben, és olyan nagyfokú magabiztosságot és önállóságot adhassunk a nagyoknak a vízben (és azon kívül is), amivel később bátran mehetnek neki az ovinak, a sulinak és az ÉLETnek is!
Rajnai Judit
(SBA babaúszás oktató)

Elérhetőségeim:
judit.rajnai@gmail.com
06-20/348-9787 ( hétköznap 8-16 óra között)

          

Részvételi díj 2023. szeptember 12-tól:

 1 alkalom 5.750,-
 4 alkalmas bérlet (3 hónapig érvényes) 20.650,-

Top