Köszöntő

 

Tisztelt Érdeklődő!

Ezúton köszönöm, hogy ellátogatott honlapunkra és a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand szolgáltatásai iránt érdeklődik. Az alábbiakban a Létesítmény üzemeltetését ellátó BTG Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságról olvashat röviden

Társaságunkat 1991-ben Budaörs Város Önkormányzata alapította azzal a céllal, hogy a budaörsi polgárok számára színvonalas közszolgáltatást nyújtsunk.

A közszolgáltatás keretein belül a BTG Nonprofit Kft. alapvetően lakossági- és közületi hulladék szállítással és gazdálkodással, melegvíz- és távhő szolgáltatással, park- és közterület-fenntartással foglalkozik.

Tevékenységi körünk azonban az idő előrehaladtával fokozatosan bővült, ennek megfelelően a BTG Nonprofit Kft. már az ingatlankezelés, létesítménygazdálkodás, társasház-kezelés terén is jelentős szerepet tölt be Budaörsön.

Szolgáltatásainkkal nem csak Budaörs város polgárai, hanem a városon átutazók is nap mint nap találkozhatnak, hiszen a városban található hangulatos, és virágban pompázó parkok, tiszta utcák is munkatársaink keze munkáját dicsérik.

Tevékenységeink sokszínűségére jellemző, hogy a BTG Nonprofit Kft. látja el valamennyi, Budaörsön található közterületi és intézményi játszótér fenntartását, kezelését.

A Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand üzemeltetésével társaságunkat Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bízta meg 2008 nyarán.

 Reméljük, hogy mihamarabb személyesen is találkozhatunk a létesítményben.

Tisztelettel,

Ervinsign
Tamás Ervin ügyvezető
BTG Nonprofit Kft.

logo-btg
Top