Csoportos tanfolyamok


A gyerekeket koruknak és tudásszintjüknek megfelelően osztjuk be hat különböző csoportunk egyikébe.

Amelyik gyermek még nem vett részt úszásoktatáson,automatikusan a kisteknős csoportba kerül, aki pedig már rendelkezik bizonyos tudással, minden esetben szintfelmérőn kell, hogy részt vegyen.
A szintfelmérés időpontja: hétfőtől csütörtökig 16:50, 17:50 és 18:50.
Szíveskedjenek úszófelszerelést magukkal hozni, és az információs pultnál bejelentkezni.

A heti két alkalomra járó gyermekek minden negyedik héten, a heti egy alkalmon résztvevők minden nyolcadik héten szintmérő vizsgát tesznek, melynek teljesítése esetén egy szinttel feljebb kerülhetnek, és oklevelet kapnak. Amennyiben a vizsga nem sikerül, a gyermek tovább folytathatja a tanulást addigi csoportjában a következő vizsgáig. A szülők számára kizárólag a vizsgákon biztosítunk lehetőséget a belépésre, amit kísérő jegy megváltásával tehetnek meg.

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide. A kitöltött jelentkezési lapokat az oktatas@btg.hu címre ide kattintva küldhetik.

A csoportokról bővebben

Kisteknős csoport: Ebben a csoportban a vízhez szoktatás és a víz megszerettetése az elsődleges cél. A kisteknősök a tanmedencében tanulják meg az úszás alapjait.

Vízicsikó csoport: A vízicsikók számára a legfontosabb a komfortérzet kialakítása a tanmedencében. A gyermekek megismerkednek a vízbe ugrással, a siklással és – játékos feladatok segítségével – a rövid merüléssel is.

Bohóchal csoport: A bohóchalakat oktatóink elkezdik átszoktatni az úszómedencébe. A gyermekek elsajátítják a hátúszást, és megismerkednek a mellúszó lábtempóval.

Aranyhal csoport: Ebben a csoportban a gyermekek már az úszómedencében tanulnak. Az aranyhalak elsajátítják a gyors- és hátúszást, valamint elkezdik az ismerkedést a fejesugrással és a mellúszás kartempójával is.

Delfin csoport: A delfinek már magabiztosan használják három úszásnemben (gyors-, hát- és mellúszás)az úszómedencét, elsajátítják a fejesugrást, illetve megismerkednek a bukófordulóval és a pillangóúszással.

Cápa csoport: A cápa csoportba kerülő gyermekek mind a négy úszásnemet ismerik, rajtfejessel és bukófordulóval képesek leúszni nyolc hosszt az úszómedencében.

Pótlás

Amennyiben valamilyen okból a gyermek nem tud megjelenni az oktatáson, a következő napokon tudja pótolni kimaradt alkalmait:

Tervezett időpontok:
Október 30, 31. 16, 17 és 18 órától
November 2,3. 16, 17 és 18 órától
November 4. 9, 10 és 11 órától.

A pótlásokon csak a bérletek felmutatásával lehet részt venni.
 

Árak

8 alkalmas (hétfő-szerda, kedd-csütörtök) 14.000
4 alkalmas (szombat) 7.700

Top