Újranyitás

Újranyitás
Kedves Vendégeink!
Végre elérkezett a BVUSS újranyitása.
Örömmel értesítünk benneteket hogy 05.03-án uszodánk megnyitja kapuit, ezzel kapcsolatban szeretnénk néhány információt megosztani Veletek:
– Szolgáltatásainkat igénybe vehetik védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink, valamint versenyengedéllyel rendelkező sportolók.
– Maszk használata az aulában kötelező, a létesítmény többi területén ajánlott.
– Nyitva tartásunk nem változott: hétfőtől péntekig 6-21-ig, hétvégén és ünnepnapokon 8-20-ig várunk Titeket.
– Első körben a medenceteret nyitjuk meg.
– Meglévő bérleteiteket 6 hónappal hosszabbítjuk meg, az eredeti lejárati dátumhoz képest.
– Bérleteink érvényességi ideje visszaáll a régi rendre, 10 alkalmas bérleteink 3 hónapig, 30 alkalmas bérleteink 6 hónapig lesznek érvényesek.
– Ismét lehetőségetek lesz 10% kedvezménnyel új úszó és wellness bérlet vásárlására, amennyiben nem kéritek meglévő bérletetek hosszabbítását. Ebben az esetben a régi bérlet alkalmai sem vesznek el, az új lejártáig felhasználhatóak.
– Aquafitness szolgáltatásunk előreláthatóan május 10-től indul újra, mely védettségi igazolvánnyal látogatható. A további részleteket hamarosan megosztjuk Veletek.
– Senior torna előreláthatóan szintén május 10-től indul újra, a foglalkozáson védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A további részleteket hamarosan megosztjuk Veletek.
– Létesítményünkben a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára a maszkhasználat nem kötelező, azonban továbbra is ajánlott.
– Pénztár zárása uszodazárás előtt egy órával: hétköznap 20 órakor, hétvégén 19 órakor. A medenceteret kérjük zárás előtt 10 perccel elhagyni.
– Amennyiben lehetséges, válasszátok az érintésmentes bankkártyás fizetést!
– A benti öltözők és zuhanyzók az előírt távolságtartással használhatóak!
– Kérjük, medencehasználat előtt mindenképpen használjatok előzuhanyt!
– Kérünk mindenkit, hogy a 1.5 m-es védőtávolságra, a kézfertőtlenítésre vonatkozó szabályok betartására fokozottan figyeljen.
– A befogadott vendégek számát a hatósági előírásoknak megfelelően korlátozzuk. Amennyiben az eléri a maximális létszámot, beléptetés csak akkor lehetséges, ha a bent lévő vendégek közül távoznak.
– A további szolgáltatások indulásáról a jövőben adunk tájékoztatást.
Mindannyiunknak nehéz volt az elmúlt időszak, de most nagyon izgatottan várjuk az újbóli találkozást! Várunk Titeket szeretettel!
Köszönjük együttműködésetek! Vigyázzunk egymásra!
Top