Zorán koncert tájékoztatás

Zorán koncert tájékoztatás
Kedves J e g y t u l a j d o n o s o k !
 
Mély sajnálatunkra – mindannyiunk egészsége védelmében, a vírushelyzethez igazodva – Budaörs Város Önkormányzata visszavont minden engedélyt a közösségi programokra vonatkozóan.
Idézet Wittinghoff Tamás polgármester tájékoztatójából:
„Amitől tartottunk, bekövetkezett, a koronavírus-világjárvány nem múlt el a nyáron, sőt, úgy tűnik, új erőre kapott. Országszerte tapasztaljuk, hogy egyre több az igazolt fertőzött, naivitás volna azt hinni, hogy Budaörs kivétel lehet…. A városi rendezvények elmaradtak augusztus végén és sajnos így lesz az őszi programokkal is…”
( https://www.budaors.hu/?module=news&action=show… )
Wittinghoff Tamás tájékoztatója a koronavírus-helyzet kapcsán
Kérem a budaörsieket, hogy a tavaszi járványhullámhoz hasonlóan, ezúttal is fegyelmezetten tegyünk meg mindent, amivel csökkenteni tudjuk a vírus terjedését – fogalmazott Wittinghoff Tamás polgármester szeptember 3-ai közleményében, amelyben a vírushelyzettel összefüggésben alkalmazandó szabályokat is ismerteti.
www.budaors.hu
 
 
Ez értelemszerűen Zorán október 4-re meghirdetett koncertjét is érinti.
Több megoldásban is gondolkodtunk menedzserükkel közösen, de nincs más választásunk, mint más zenekarok protokollját követni, annyi eltéréssel, hogy mi két új időpontot jelölünk meg.
Művész úr és csapata a MAJDANI VÍRUSHELYZET FÜGGVÉNYÉBEN a következő időpontok egyikén (változatlan helyszínen) vállalják a fellépést: 2021. FEBRUÁR 28. vagy ÁPRILIS 25.
 
Az eredetileg megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendőjük, így azzal a koncert az új dátumon látogatható.*
 
Köszönjük megértésüket, és reméljük, egészségesen és minél többen ott leszünk a koncerten!
Várunk mindenkit szeretettel!
a Szervezők
Top