Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről

Tekintettel arra, hogy a kormány rendkívüli jogrendet hirdetett, a következőkről tájékoztatjuk kedves vendégeinket.

A múlt héten bevezetésre került eljárási rendünket a vírusmentesség megtartása érdekében plusz elemekkel egészítettük ki:

– A mai napon kézfertőtlenítőket helyezünk ki a létesítmény minden bejáratához, kérjük kedves Vendégeinket, hogy ezeket belépéskor használják.

-Írásban kértük meg a sportcsarnokban edzést tartó szakosztályokat és sportegyesületeket, hogy a szülők lehetőség szerint ne tartózkodjanak a lelátó területén.

Természetesen a már bevezetett fertőtlenítési elemeket továbbra is alkalmazzuk, melyek a következők:

-Az intenzíven igénybe vett felületek fokozott fertőtlenítő takarításának ellenőrzése -a vizesblokkokba fertőtlenítő hatású kézmosószereket helyeztünk, meglétét folyamatosan ellenőrizzük, -a létesítmény dolgozói a kihelyezett kézfertőtlenítőket folyamatosan használják, -a beléptetésre szolgáló proxy órák folyamatos, a használat utáni azonnali fertőtlenítése,

-a klórszint megemelése a még hatékonyabb fertőtlenítés miatt, de maximum 0,5 mg/l szabad klór értékig, a szűrő-forgatós medencék többszöri visszamosatása, a vegyszermérő-adagoló rendszerek fokozott ellenőrzése, kézi fotométeres vízminőség ellenőrzése legalább naponta 3 alkalommal,

-a szükséges kiegészítő fertőtlenítések elvégzése,

-az eddigi rutinszerű, nappali fertőtlenítési eljárások és munkafolyamatok fokozott szintre emelése.

A bérleteiket igazolt esetben meghosszabbítjuk 14 nappal, valamint az úszásoktatásban fel nem használt alkalmak kérésükre átkerülnek a következő turnusra.

A megelőzés érdekében kérjük meg Vendégeinket, hogy a létesítményünkre vonatkozó házirendet, főleg a közegészségügyi előírásokra és a létesítmény higiénés előírásaira vonatkozó pontokat fokozottan tartsák be. Pl.: előzuhany alapos használata.

Kérjük, hogy akinek bármilyen influenzás tünete van, vagy az elmúlt időszakban koronavírussal érintett külföldi országból tért haza, ne látogassa létesítményünket, hiszen felelősek vagyunk egymásért is.

Bízunk benne, hogy intézkedéseink által hozzájárulunk a vírus terjedésének megakadályozásához.

Kérjük a fentiekkel kapcsolatban közreműködésüket és megértésüket.

Top